ΕΣΠΑ: Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2019-20

Standard

Σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουλίου 2019, βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος ΕΣΠΑ και μπορείτε να τα δείτε εαν εισέλθετε στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ με τους κωδικούς του TaxisNet, πατώντας εδώ

Ο Κωδικός Φορέα-Δομής για τον παιδικό σταθμό «Ασημένιο Δάσος» είναι: 64065

Η διεύθυνση του παιδικού σταθμού «Ασημένιο Δάσος» βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για κράτηση θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε διευκρίνηση. Να σημειωθεί πως ο αριθμός των θέσεων είναι πολύ περιορισμένος.

Μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνά μας κατά τις ώρες λειτουργίας (07:00-18:00 Δευτέρα έως Παρασκευή), να μας στείλετε email ή να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επικοινωνίας, ώστε να σας καλέσουμε εμείς το συντομότερο δυνατόν.

Εάν έχετε μιλήσει με τη διεύθυνση και έχετε κάνει κράτηση θέσης, θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να περάσετε για να αφήσετε φωτοτυπία του Voucher(αξία τοποθέτησης) και να υπογράψετε τη σύμβαση και την εξουσιοδότηση για να αποσταλούν από εμάς στην ΕΕΤΑΑ.

Να σημειωθεί ότι ο παιδικός σταθμός «Ασημένιο Δάσος» δεν διαθέτει βρεφικό τμήμα. (δηλαδή δεν δέχεται παιδιά με αξία τοποθέτησης-voucher κατηγορίας Α1-Β1)

Δεχόμαστε μόνο παιδιά με voucher κατηγορίας Α2-Β2, δηλαδή παιδιά από την ηλικία των 2,5 ετών (30 μηνών).

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.